KÖRSÅNG -
SÅ OTROLIGT ROLIGT!

Hos mig finns flera roliga alternativ till körsång! Visste du att ca en halv miljon svenskar sjunger i kör? Anledningen är förstås den glädje som sång tillsammans med andra ger, men också möjligheten att utveckla sin vokala och musikaliska nivå, både individuellt och i kören.

Se "frågor och svar" nedan!

AllaKanSjunga-kören 
Min egen fantastiskt duktiga och frimodiga kör!

Nu ser vi fram mot höstterminen 2024

-nystart prel onsdag 18 sept

kl 10.30 - 12.00

Vill du prova, får du gärna mejla mig, carinabedlund61@gmail.com, eller helt enkelt bara dyka upp och känna dig för. Du är välkommen, du provar gratis första gången.

Vi har nu hunnit bli drygt 30 medlemmar i kören ( varav 4 manliga sångare) men har många glada platser kvar. Anmäl dig nu, så att du inte missar det roliga.
Här erbjuder vi en härlig, kravlös kör för er som är lediga dagtid. Kören är helt fristående, och sedan i höstas hyr vi in oss på nedre plan i fina Mälarökyrkan vid Ekerö Centrums torg.

 "Men jag kan ju inte ens sjunga...", spännande - för det är ju just därför vi finns. Här hittar vi vår egen röst och bekantar oss med den och den härliga körklangen vi skapar tillsammans. Kanske är du pensionär, eller jobbar kvällar/nätter, eller bara är arbetsfri och vill prova något nytt (eller gammalt...) . Eller prova ett bra alternativ till friskvård?

Vi ses under en trevlig en och en halv timma, med avbrott för en kaffestund, sjunger en varierad repertoar och provar en och annan lättare stämma. Är du en manlig sångare, kan jag berätta att vi nu är fem stycken- du är också välkommen!

 Du missar inte tåget om du inte kommit med från terminens början, vi har löpande start under terminen. Hör av dig om du har frågor kring detta eller om du är osäker på vad som passar dig bäst.

Tid:
 Onsdagar 10.30-12.00
Plats:
Mälarökyrkan, Ekerö C, nedre plan

Kursstart HT-24
 Prel Onsdag 18 september

Paus vecka 44. 

Vi siktar mot en liten traditionell julkonsert någon gång i början av december

Pris:
 1390 kr för höstterminen, fakturan mejlas ut i samband med start. Minst 12 tillfällen per termin, vårterminen blir ca 14 tillfällen plus konsert (pris 1490kr)
Anmälan/intresseanmälan via "kontakt" högst upp till höger på menyn

Välkommen!
(PS, du provar som sagt gratis första gången)

Ansökningar till musikutbildning?


Jag har under åren hjälpt många elever att förbereda sig inför ansökningar till tex Adolf Fredriks musikklasser, dess gosskör, Kulturama, Rytmus, Kungsholmens musikgymnasium, Lilla Akademien, Kungliga Musikhögskolan.
Här ser vi över behovet och anpassar lektioner och tider efter önskemål.

Vi tränar ditt gehör, övar din röst och dina sånger och övrigt som kan öka dina chanser att nå dina mål.

20 min kostar 400kr,
30 min kostar 500 kr.

Anmälan och/eller förfrågan under "kontakt" högst uppe till höger i menyn.\

Välkommen!

Vad andra har sagt..

"AllaKanSjungakören med Carina är något alldeles extra. Vi får så mycket positiv energi, sångglädje och nya kunskaper vid varje tillfälle. Humor och glada skratt är det gott om. Sångerna är både nya och mer välkända.
Kom och prova! Jag och vi i kören lovar att du inte blir besviken och vi blir bara glada för varje ny körmedlem. "
Annika


"Jag älskar verkligen vår AllaKanSjungakör !Vi skrattar lika mycket som vi sjunger. Repertoaren är varierad. Vi får träna på allt från utmanande skönsång a la Birgit Nilsson till "fulsång", ofta med stämmor. Carina får oss att ge allt, i allt vi sjunger."


"Helt plötsligt, oplanerat var jag med i en kör. Har aldrig tidigare sjungit en ton ( ok, har väl varit med på nån snapsvisa i goda vänners lag..) Blev väl mottagen av ett glatt gäng, för skrattet alltid är nära. Körledare Carina har att göra med oss, men med humor, glimten i ögat och bra pedagogik får hon oss att sjunga rätt både i stämmor och melodi. Efteråt går jag hem glatt leende och har glömt dagens bekymmer. Är du intresserad ? Prova, jag tror inte du ångrar dig."
Göran

Frågor och svar
Får man prova en gång?
Ja, första gången i kören är alltid ett provtillfälle . Därefter bestämmer man sig för att delta eller inte.

Hur och när betalar man? 
MusikCarina skickar en faktura via mejl som betalas enligt uppgift i samband med starten. Det är viktigt med en tydlig mejladress till alla medlemmar. 

Vad är det för typ av kör, vad sjunger vi?
Körerna är helt fristående och drivs av MusikCarina som eget företag. Repertoaren är blandat sakral (kyrklig) och profan (världslig), med betoning på den profana delen -både svängigt och lugnt. De som vill får prova att sjunga lite lättare stämmor.

Kommer vi att framträda?
Ja, mot slutet av terminerna ser vi alltid fram mot att visa vad vi kan vid någon typ av körkonsert och kanske kan det bli ytterligare tillfälle för framträdande mitt under terminen. I något enstaka fall, kan körrepetitionsdagen av olika anledningar bli förflyttad till annan dag, tid och plats. Detta kan i synnerhet uppstå när vi närmar oss konsert eller framträdande. Då ställs eventuellt den ordinarie körtiden in, till förmån för den nyinsatta.

Får man pengar tillbaka om man missar någon/några gånger?
Nej, ingen återbetalning är möjlig efter första provtillfället ( se "allmänna villkor")

Hur gör jag om jag inte kan komma eller blivit sjuk?
Ring eller lämna meddelande på min telefonsvarare, 070 573 35 03 alternativt skicka mejl till musikcarina17@gmail.com