VAD ÄR DU INTRESSERAD AV?


Pianolektioner
Du kan välja mellan 20 och 30 min lektion, en stund som alltid består av enskild undervisning i hemmiljö i lugn och ro på ett akustiskt piano av hög kvalité.
Jag undervisar med vikt på den klassiska repertoaren, men jag lär dig gärna ackordspel och komp, samt lättsammare typ av musik om du önskar. För att spela hos mig, bör du ha ett akustiskt piano, eller i andra hand ett fullstort digitalt piano med anslagskänsliga, vägda tangenter - och självklart med en integrerad pedal (som inte sitter fast i en sladd). Vanligt keyboard/synth godtas dessvärre inte.

Nybörjarundervisningen för de små, inleds alltid med spel med utgångspunkt från de svarta tangenterna för att få en funktionell och bra pianohand. Ganska snabbt övergår vi till att förstå sambandet mellan gehör, tangenter, tonbildning och notspel. Alla får köpa egna pianoböcker som jag rekommenderar, och det varvar jag med eget material alltefter behov och önskemål.
Är du en äldre elev och nybörjare, anpassar jag undervisningen med material som blir goda verktyg för din vidare utveckling. Är du en elev som kommit en bit med ditt pianospel, eller önskar ta upp gamla studier, blir studiegången anpassad efter dina förkunskaper.

Flexibla pianolektioner

Detta kan vara något för dig (oftast vuxna) som inte vill binda upp dig till lektioner en gång varje vecka. Istället köper du det antal lektioner du tänkt dig (eller vi planerar tillsammans), och därefter bokar vi upp lektion efter lektion. Då kan du även ändra din lektionstid om du fått förhinder (dock senast 24 timmar före) och boka in en tid som passar dig bättre.

Dessa lektioner ligger i huvudsak på förmiddagar, i enstaka fall någon helg.

Metodik och studiegång, se ovan.

Pris per 30 min lektion är 500kr.

Ansökningar till musikutbildning?
Jag har under åren hjälpt många elever att förbereda sig inför ansökningar till tex Adolf Fredriks musikklasser, gosskören, Kulturama, Rytmus, Kungsholmens musikgymnasium, Lilla Akademien, Kungliga Musikhögskolan.
Här ser vi över behovet och anpassar lektioner och tider efter önskemål.


Vi tränar ditt gehör, övar din röst och dina sånger och övrigt som kan öka dina chanser att nå dina mål.
20 min kostar 400 kr, 30 min kostar 500 kr.


Priser pianoundervisning terminskurs

Höstterminen 2023 

består av 13 lektionstillfällen, (nybörjare 12), och startar from onsdag 6 september

20 min enskild lektion 3800 kr

30 min enskild lektion 5 500 kr

Vårterminen 2024  

består av 17 lektionstillfällen och startar from 

onsdag 10 januari
 20 min enskild lektion 5000kr

 30 min enskild lektion 7000 kr


Övrigt:
Lektionsdagar är sedan ht-22 endast onsdagar för de elever som går terminskursen.
Kön är alltjämt lång, anmäl ditt intresse så hör jag av mig. Kan du spela tidigt på dagen, är chansen större att du får en tid, men hör alltid av dig, ibland uppstår luckor.

Undervisningen sker på Ekerö, Brokadvägen 12 i Brunna, Träkvista. Från busshållplatsen "Träkvista" tar det ca 5 minuter att gå. Hållplatserna är något ändrade pga ombyggnationen av Träkvista torg. 

Första lektionen är alltid en provlektion, väljer du att fortsätta ingår den i antalet lektioner för den aktuella terminen.
Blir du sjuk eller är frånvarande från någon eller några lektioner, ges dessa inte igen (men du kan erbjudas annan tid då ev annan lektionstid står ledig). Blir jag själv sjuk eller måste ställa in en lektion, ges den alltid igen och man erbjuds tre olika tillfällen för detta (kan även ligga under en helg).
Erlagd terminsavgift, återbetalas ej.