VAD ÄR DU INTRESSERAD AV?


Pianolektioner
Du kan välja mellan 20 och 30 min lektion, en stund som alltid består av enskild undervisning i hemmiljö i lugn och ro på ett akustiskt piano av hög kvalité.
Jag undervisar med vikt på den klassiska repertoaren, men jag lär dig gärna ackordspel och komp, samt lättsammare typ av musik om du önskar. För att spela hos mig, bör du ha ett akustiskt piano, eller i andra hand ett fullstort digitalt piano med anslagskänsliga, vägda tangenter - och självklart med en integrerad pedal (som inte sitter fast i en sladd). Vanligt keyboard/synth godtas dessvärre inte.

Nybörjarundervisningen för de små, inleds alltid med spel med utgångspunkt från de svarta tangenterna för att få en funktionell och bra pianohand. Ganska snabbt övergår vi till att förstå sambandet mellan gehör, tangenter, tonbildning och notspel. Alla får köpa egna pianoböcker som jag rekommenderar, och det varvar jag med eget material alltefter behov och önskemål.
Är du äldre elev och nybörjare, anpassar jag undervisningen med material som blir goda verktyg för din vidare utveckling. Är du en elev som kommit en bit med ditt pianospel, eller önskar ta upp gamla studier, blir studiegången anpassad efter dina förkunskaper.

Ansökningar till musikutbildning?
Jag har under åren hjälpt många elever att förbereda sig inför ansökningar till tex Adolf Fredriks musikklasser, gosskören, Kulturama, Rytmus, Kungsholmens musikgymnasium, Lilla Akademien, Kungliga Musikhögskolan.
Här ser vi över behovet och anpassar lektioner och tider efter önskemål.


Vi tränar ditt gehör, övar din röst och dina sånger och övrigt som kan öka dina chanser att nå dina mål.
20 min kostar 400 kr, 30 min kostar 500 kr.


Priser  pianoundervisning
Höstterminen 2022  
består av 13 lektionstillfällen, (nybörjare 12), och startar from onsdag 7 september

20 min enskild lektion 3800 kr

30 min enskild lektion 5 500 kr

Vårterminen 2023  består av 17 lektionstillfällen och startar from onsdag 11 januari
 20 min enskild lektion 5000kr

 30 min enskild lektion 7000 kr

Övrigt:
Lektionsdagar är from ht-22 endast onsdagar för de elever som går terminskursen, därför kan det ev. bli svårt att erhålla en plats under höstterminen.
Kön är alltjämt lång, anmäl ditt intresse så hör jag av mig. Kan du spela tidigt på dagen, är chansen större att du får en tid, men hör alltid av dig, ibland uppstår luckor.

Undervisningen sker på Ekerö, Brokadvägen 12 i Brunna, Träkvista. Från busshållplatsen "Träkvista" tar det ca 3 minuter att gå hit.

Första lektionen är alltid en provlektion, väljer du att fortsätta ingår den i antalet lektioner för den aktuella terminen.
Blir du sjuk eller är frånvarande från någon eller några lektioner, ges dessa inte igen (men du kan erbjudas annan tid då ev annan lektionstid står ledig). Blir jag själv sjuk eller måste ställa in en lektion, ges den alltid igen och man erbjuds tre olika tillfällen för detta (kan även ligga under en helg).
Erlagd terminsavgift, återbetalas ej.